Formulier

Heb jij een goed idee voor Wageningen? Vul het digitale stappenplan in.
Zo krijg je voor jezelf helder wat je wilt bereiken, hoe je dat wilt aanpakken en welke hulp je daarbij kunt gebruiken.

Hoe werkt het?

  • Je kunt het plan hieronder downloaden en ook weer uploaden.
  • Liever direct online invullen via de website? Vul dan het formulier in onderaan de pagina.onlnie

STAPPENPLAN

Stap 1: downloaden

Stap 2: invullen

Sla de pdf op en vul hem in met Adobe reader (Download het hier)

Stap 3: terugsturen of uploaden

Klaar met invullen? Hiernaast kun je het ingevulde formulier uploaden en terugsturen. Je kunt het ook per e-mail sturen aan
info@stadslabwageningen.nl

Upload pdf-bestand

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Naam(Vereist)

Online formulier

Jouw idee voor Wageningen

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn idee

Verzin een leuke titel voor je idee. Schrijf je idee zo kort mogelijk op.
Start met het opschrijven van het doel van je idee. Wat wil je op de lange termijn bereiken? Wat is de droom? Schrijf het doel op in één zin. Bijvoorbeeld 'Geen zwerfafval in Wageningen'. Het kan ook zijn dat je meerdere doelen hebt, schrijf deze dan ook op.
Wat hoop je dat er verandert als jouw idee wordt uitgevoerd? Bijvoorbeeld: ‘De gemeente plaatst meer afvalcontainers’. Je hebt niet altijd op alles invloed, of de dingen zelf in de hand. Maar wat wil je met jouw idee in beweging krijgen? Schrijf op wat je hoopt dat mede door jouw activiteiten gaat gebeuren. Waar wil je bijvoorbeeld dat de gemeente over gaat nadenken of wat mensen in jouw wijk gaan doen?
Wat ga je doen? Denk na over activiteiten die passen bij je doel. Als je als doel hebt: Geen zwerfafval in Wageningen, kun je bijvoorbeeld deze activiteiten doen:
• Interviews in de straat doen om te vragen of mensen last hebben van zwerfafval.
• Een activiteit in de straat organiseren om zwerfafval op te ruimen.
• Bordjes met informatie plaatsen op plekken waar veel zwerfafval ligt.
Met welk resultaat ben je blij?

Mijn aanpak

Wat zie je om je heen gebeuren waar je met jouw idee iets mee kunt? Zijn er ontwikkelingen waar je bij kunt aansluiten? Denk bijvoorbeeld aan aandacht voor het onderwerp in media. Of activiteiten in andere steden waar je van kunt leren.
Welke ontwikkelingen kunnen jullie initiatief tegenwerken? Het gaat om dingen waar je zelf geen invloed op hebt. Denk bijvoorbeeld aan afhankelijkheid van andere organisaties of geld tekort. Hoe ga je hiermee om?
Welke ontwikkelingen kunnen jullie initiatief tegenwerken? Het gaat om dingen waar je zelf geen invloed op hebt. Denk bijvoorbeeld aan afhankelijkheid van andere organisaties of geld tekort. Hoe ga je hiermee om?
Met wie kan je samenwerken?
Wat heb je nodig?
Wat is er al?
Welke kennis heb je al?
Welke kennis zoek je?
Waar heb je geld voor nodig, en hoeveel? Noem de posten apart en schat het bedrag. Geef ook het totaalbedrag.
Zijn er dingen die je niet weet? Is er informatie die je niet kunt vinden en die je wel zou kunnen helpen? Of denk je dat iets op een bepaalde manier werkt, maar weet je het niet zeker? Dan kan je die onderzoeken. Schrijf op wat je zou willen onderzoeken?
Wat kan je doen om jouw idee waar te maken? Schrijf op welke stappen je kunt nemen. Denk ook vast na over de volgorde van de stappen.

Je contactgegevens

Naam